Dat doe je gewoon…

> publiciteit

Publiciteit

Midi

In het maart 2003 nummer van Midi een interview met Cornelie van Well onder de titel “Levensverhalen boeien mij”.

De Mantelzorger

De Mantelzorger is een uitgave van de LOT. "Loodzwaar en met liefde" is de kop van een artikel in de decemberuitgave van De Mantelzorger. De schrijfster reageert op een aantal uitspraken van mantelzorgers uit het boek.
In het septembernummer geeft Cornelie van Well aan hoe haar zicht op mantelzorg wijzigde gedurende het schrijven van het boek.

Chronisch Ziek - zomer 2002

Dit blad komt eens per jaar uit ter gelegenheid van de Week van de Chronisch Zieken. Het "wachtkamer exemplaar" heeft een oplage van 140.000 exemplaren. In dit nummer een hele pagina met achtergronden.

LVG Nieuws - juli 2002

“LVG Nieuws” is een uitgave van de Landelijke Vereniging van Gezondheidscentra. In het julinummer staat een recensie in de rubriek “ Voor u gelezen”.

4 juli 2002: Nieuwsbode

Angeline ten Berge interviewde Cornelie voor de Nieuwsbode.

30 mei 2002: Nederlands Dagblad

Dit dagblad besteedt aandacht aan de bijeenkomst van LOT, en de publicatie van "Dat doe je gewoon..." Lees hier het volledige artikel.

Eerste exemplaar

Op woensdag 29 mei 2002 is "Dat doe je gewoon..." uitgekomen. Cees Stavenuiter, directeur van uitgeverij De Tijdstroom, overhandigde het eerste exemplaar aan Cornelie van Well. (foto: in het midden Gerrit Jan van Otterloo, voorzitter LOT)

Uitreiking eerste exemplaar door Cees Stavenuiter

Dezelfde dag vond de (eerste) algemene ledenvergadering van de LOT plaats. Hierin stond het "Manifest van de Mantelzorger" centraal. De voorzitter van de LOT, Gerrit Jan van Otterloo, sprak in zijn openingswoord de verwachting uit dat dit boek bij zal dragen aan de erkenning van de mantelzorger.

Irene Bakker, auteur van het sprookje "De Zorgmantel", vertelt het complete sprookje: heel herkenbaar voor de aanwezigen.

De geïnterviewden kregen hun exemplaar van "Dat doe je gewoon..." uitgereikt, en waren uiteraard nieuwsgierig naar hun verhaal (foto's: Sandy Charmant met vriend; Ellen Schoorl en Désirée Eckhardt)

Sandy met vriend Ellen en Desiree lezen hun eerste exemplaar

omhoog naar boven