Kort maar Krachtig

> Drie jaar later... > Christian

Drie jaar later...: Christian

Gouda, 4 maart 2003

In de afgelopen drie jaar is er natuurlijk veel veranderd:

Momenteel loop ik voor mijn MBO-opleiding (administratief juridisch medewerker openbaar bestuur) stage bij het Paleis van Justitie in Den Haag. Vorig jaar had ik al stage gelopen bij de gemeente Gouda. Dit is het laatste jaar en volgend jaar hoop ik aan de HBO opleiding bestuurskunde te beginnen.

Ik werk nog steeds bij Albert Heijn waar ik het nog steeds naar mijn zin heb. Ze houden rekening met mijn beperkingen. Ik heb daar veel mensen leren kennen waarmee ik zaterdags regelmatig uit ga. Het enige probleem waar ik tegen aanloop is dat graag autorijlessen wil volgen. Vanwege mijn groeistoornis moet dit in een aangepaste auto. Ik ben nu aan het proberen voor de meerkosten van de rijlessen vergoeding aan te vragen. De teleurstelling is groot. Als eerste heb ik  geprobeerd om via de wet REA (werkgeversverzekering) een vergoeding aan te vragen. De aanvraag werd afgewezen. Ik heb hier bezwaar tegen aangetekend en nog werd het bezwaar ongegrond verklaard.

Nu ben ik bezig de meerkosten te verhalen via de W.V.G. Toch is het heel moeilijk te accepteren dat normale mensen zonder enige moeite naar de een autorijschool kunnen stappen en daar hun rijlessen te regelen. Maar ja, wij zijn op het ergste voorbereid!!

Ik sta open voor reacties naar aanleiding van dit artikel.

Christian

lees de andere verhalen
omhoog naar boven