Kort maar Krachtig

> Drie jaar later... > Hans

Drie jaar later...: Hans

Het verhaal in het boek eindigde met de mededeling dat mijn vriendin naar Nederland zou komen en dat we samen gaan wonen. Ik zag er wel een beetje tegenop omdat ik dan toch mijn vrijheid kwijt zou zijn. Ik wil de ruimte hebben om met klanten uit eten te gaan zonder me schuldig te hoeven voelen omdat er iemand thuis op mij wacht. Dat is reuze meegevallen. Wij hebben besloten vooralsnog niet te gaan trouwen, wel hebben we een samenlevingscontract zoals dat tegenwoordig doen gebruikelijk is wanneer je samen een huis koopt. Mijn vriendin Maree heeft het leven in Nederland aardig opgepikt: ze heeft een goede baan bij de United Nations (U.N.) in Den Haag en heeft inmiddels vriendinnen. Maree en ik zijn per oktober 2002 verhuisd, we wonen nu in een nieuw twee-onder-één kap huis. Inmiddels spreekt Maree al aardig Nederlands, maar toch het blijft zij een Ozzy in hard en nieren....

Hans bij zijn auto

Aanvang 2003 heb ik mijn racelicentie gehaald, en nu rij ik in een drietal historische raceclasses: F.I.S.C., MG-Comp. en de H.A.R.C. Inmiddels gereden o.a. op Spa Francorchamps Belgie, Montlhery en Clermont Ferrand Frankrijk, Zandvoort en Assen Nederland. De inmiddels 30 jaar oude MG heeft aangepaste pedalen en is geheel geprepareerd met rolkooi, speciale motor en versnellingsbak. Volgens zeggen ben ik de enige die met Achondroplasie een racelicentie heeft en deelneemt aan autosport op het circuit. Het is helemaal te gek, het is een verslaving, vooral op Spa Francorchamps België, met vol gas Eau Rouge door.

op de baan...

Het software bedrijf (Exact Software dealerschap) is thans onderdeel van een nieuwe door mij opgezette holding. Inmiddels zijn er twee bedrijven bijgekomen. Eén van de bedrijven heet Juroclaim bv, deze houdt zich bezig met juridische procedures te starten tegen o.a. overheden c.q. gemeentes, verzekeringsmaatschappijen en instellingen waarbij cliënten gedupeerd zijn of anderszins, bijvoorbeeld een voorziening is afgewezen.

Hans (info@hansmorisson.com)

lees de andere verhalen

omhoog naar boven