Van Lood naar Goud

> publiciteit

Publiciteit

Antenne

Antenne is het informatieblad van de Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa (SABN). De laatste regel van de recensie‘Van lood naar goud’ is een inspirerend boek

Tussentijds

In de december uitgave van "Tussentijds", het orgaan van de Vereniging voor Geestelijk Werkers Albert Camus, is het oordeel van Hester Stafleu: "een boek om achter elkaar uit te lezen en een boek om over na te denken".

Zorg + Welzijn

De veertiendaagse uitgave "Zorg + Welzijn" noemt in de rubriek vakinfo de verhalen insprierend

Dubbel Accent

De recensie in het blad "Dubbel Accent" van de Diensten Geestelijke Verzorging roept militairen op om hun verhaal te melden bij de redactie!

Stichting Pandora

Op de website van de Stichting Pandora schreef Joke Dijkstra een recensie.

Presentatie "eerste exemplaar"

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Janskerk in Utrecht is op vrijdag 15 oktober 2004 het boek "van Lood naar Goud" ten doop gehouden. De meeste geïnterviewden waren aanwezig, zie foto's:

Kjelt, Cornelie Marcia
Marcia Kroes (rechts)

Cees Stavenuiter sprak namens uitgeverij De Tijdstroom. Hij legde de nadruk op het belang van het boek, en vermeldde het doorzettingsvermogen van de auteur dat nodig was om alle interviews "persklaar" te krijgen.

Cornelie van Well gebruikte enkele citaten van geïnterviewden om aan te geven hoe zij hun proces van lood naar goud gestalte hebben gegeven. Zij dankte hen voor hun medewerking.

In een spontane toespraak vertelde Cees Smit van zijn positieve ervaringen.

Cees Smit

omhoog naar boven